Tonnikalavihanneslaatikko

Tonnikalavihanneslaatikko

Arvostelu
4,0 
Kevyt laatikko.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
8 5 min 1 h

Ainesosat

Ohjeet

1. Voitele vuoka öljyllä. Uuni kuumaksi 200 asteeseen
2. Kaada ainekset vuokaan ja sekoita.
3. Kypsytä uunin keskitasolla 60min tai niin kauan, että on kypsää.

Yhteenveto ravinnosta

228 kaloria yhdessä Tonnikalavihanneslaatikko annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 31% rasva, 21% hh, 47% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
953 kJ
11%
228 kcal
Rasvaa
7,56g
11%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,157g
6%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,838g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,3g
Hiilihydraatit
11,67g
4%
Sokereita
3,6g
4%
Kuitua
3,1g
Proteiinia
25,64g
51%
Suola
1,53g
26%
Kolesterolia
93mg
Kalium
30mg
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit