Raparperikiisseli

Raparperikiisseli

Arvostelu
4,0 
Hyvää vaikka pelkäksi juomaksi.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
2 30 min 15 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Kuori ja paloittele raparperi. Laita 6 dl vettä kiehumaan. Lisää raparperit kiehuvaan veteen.
2. Kiehauta raparperejä niin kauan kunnes ne ovat mössöä (n.15min).
3. Laita erillisessä kupissa perunajauho veteen jonka jälkeen yhdistät sen raparperien joukkoon norottaen ja samalla vispaten. Lisää myös sokeri ja kaneli.
4. Nauti.

Yhteenveto ravinnosta

99 kaloria yhdessä Raparperikiisseli annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 94% hh, 4% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
412 kJ
5%
98 kcal
Rasvaa
0,24g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,062g
0%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,046g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,107g
Hiilihydraatit
24,3g
9%
Sokereita
13,74g
15%
Kuitua
2,4g
Proteiinia
0,98g
2%
Suola
0,01g
0%
Kolesterolia
0mg
Kalium
300mg
15%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit