Kana-Mantelikeitto

Kana-Mantelikeitto

Arvostelu
5,0 
Keltainen espanjalainen keitto kanasta, perunasta ja manteleista.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
10 20 min 40 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Yksi paketti (800 g) broilerin ohut fileitä. Leikkaa kuutioiksi ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Kuori ja paloittele perunat ja sipuli.
2. Paahda manteleita (60g) ja kaksi valkosipulin kynttä pannulla, kunnes hieman paahtuvat. Kaada muoviastiaan, lisää noin desi vettä ja soseuta pieneksi.
3. Paista broilerifileet ja sipuli kattilassa, lisää nesteeksi sitruunan mehu. Kun valmis, lisää perunat, soseutetut mantelit ja loput vedet. Lisätä myös kanaliemi, kuivattua persiljaa sekä pari laakerinlehteä. Keitä kypsäksi. Valmiiseen keittoon voi lisätä lisää sitruunamehua. Keittoon laitetaan myös keltaista väriainetta (colorante) antamaan keitolle ominainen keltainen väri. Jos omistat sahramia, sekin käy.

Yhteenveto ravinnosta

246 kaloria yhdessä Kana-Mantelikeitto annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 17% rasva, 50% hh, 33% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1029 kJ
12%
246 kcal
Rasvaa
4,76g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,301g
2%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
2,035g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,855g
Hiilihydraatit
31,4g
12%
Sokereita
2,99g
3%
Kuitua
5,4g
Proteiinia
20,62g
41%
Suola
0,18g
3%
Kolesterolia
0mg
Kalium
805mg
40%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit