Saadaan | Valmisteluiden vaatima aika | Kypsennysaika |
---|---|---|
5 | 15 min | 40 min |
1. | Pese ja kuori porkkanat, lanttu ja selleri. (Kuori ja silppua sipuli) Lisää kasvikset suolalla maustettuin veteen. Keitä ne puolikypsiksi noin 10 minuuttia. |
2. | Pese, kuori ja lohko perunat. Lisää keittoon. |
3. | Anna keiton kiehua kannen alle hiljakseen noin 20 minuuttia, kunnes kaikki kasvikset ovat kypsiä. |
4. | Lisää keittoon joko jauheliha (raakana) tai ruskista jauhelihaa pannulla ja lisää keittoon. Keitä vielä 5 minuuttia. |
5. | Lisää mausteita ja tarvittaessa nestettä. Tarjoile persiljan kanssa. |
431 kaloria yhdessä Jauhelihakeitto annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 42% rasva, 39% hh, 19% prot.
|
Suodata ateriatyypin mukaan |
---|