Raparperipiirakka Valkosuklaalla

Raparperipiirakka Valkosuklaalla

Arvostelu
5,0 
Yksinkertainen jälkiruoka, joka sulaa suussa.
Saadaan Valmisteluiden vaatima aika Kypsennysaika
8 20 min 35 min

Ainesosat

Ohjeet

1. Nypi voi ja kuivat aineet.
2. Ota 1 dl sivuun.
3. Lisää kananmuna ja piimä.
4. Kaada piirakkavuokaan, lisää raparperi ja 1 dl murutaikina.
5. Uuni 175 astetta 25 min.
6. Lisää valkosuklaamurut ja laita vielä uuniin 10 minuutiksi.

Yhteenveto ravinnosta

303 kaloria yhdessä Raparperipiirakka Valkosuklaalla annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 43% rasva, 50% hh, 7% prot.
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1268 kJ
15%
303 kcal
Rasvaa
14,64g
21%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
8,693g
43%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
3,64g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,607g
Hiilihydraatit
38,06g
15%
Sokereita
16,62g
18%
Kuitua
1,9g
Proteiinia
5,27g
11%
Suola
0,03g
0%
Kolesterolia
58mg
Kalium
120mg
6%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorilaskuri 100% ilmainen

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Uusimmat reseptit