Kanankoipi | |||||
Trans(g) | Kerta(g) | Moni(g) | Tneet(g) | Rasvan kokonaismäärä(g) | |
1 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) | - | 1,60 | 0,94 | 1,15 | 4,20 |
100 g | - | 4,22 | 2,48 | 3,03 | 11,06 |
Kanankoipi (Nahkaa ei Syƶty) | |||||
Trans(g) | Kerta(g) | Moni(g) | Tneet(g) | Rasvan kokonaismäärä(g) | |
1 keskikokoinen (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) | - | 0,78 | 0,57 | 0,62 | 2,36 |
100 g | - | 1,85 | 1,36 | 1,47 | 5,61 |
Paahdettu tai Uunipaistettu Kanankoipi | |||||
Trans(g) | Kerta(g) | Moni(g) | Tneet(g) | Rasvan kokonaismäärä(g) | |
1 keskikokoinen (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) | - | 2,19 | 1,29 | 1,57 | 5,75 |
100 g | - | 4,22 | 2,48 | 3,03 | 11,06 |